Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
Κτηνιατρείο - Καλλωπισμός Κατοικίδιων Μύκονος
 

ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
Τόσο το κτηνιατρείο όσο και ο χώρος περιποίησης των κατοικίδιων είναι εξοπλισμένοι με σύγχρονα μηχανήματα που κάνουν την υπηρεσίες μας μοναδικές.
 

ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Όλα τα προϊόντα περιποίησης που χρησιμοποιούνται, είναι επώνυμα, δερματολογικά ελεγμένα και πιστοποιημένα.
 

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ
αποτελείται από έμπειρους ανθρώπους που αγαπούν τα κατοικίδια και μπορούν να αντιμετωπιστούν από τα πιο απλά, μέχρι και τα πιο δύσκολα περιστατικά.
 

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ
να μας εμπιστευθείτε τη φροντίδα των δικών σας κατοικίδιων, με την υπόσχεση πως θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για την πλήρη ικανοποίησή του.
 
 
 
 
 
 
Catanddog.gr
Κτηνιατρείο & Καλλωπισμός Κατοικίδιων Μύκονος
 
Τα κατοικίδια, όπως και οι άνθρωποι, έχουν ανάγκη από αγάπη, προστασία και φροντίδα της υγείας και της διατροφής τους. 
 
Το πάθος και η αγάπη μας για τα μικρά ζώα είναι η κινητήρια δύναμή μας που μας ώθησε στο να δημιουργήσουμε στην Μύκονο έναν ευχάριστο χώρο που κάθε κατοικίδιο μπορεί να απολαύστε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Το έμπειρο προσωπικό μας μοιράζετε μαζί σας την αγάπη του για τους μικρούς τετράποδους φίλους μας, και φροντίζει πάντα με σεβασμό και ηθική για την υγεία αλλά, τη μακροζωία τους αλλά και την εμφάνισή του.

Με εμπειρία στη φροντίδα και περίθαλψη ζώων συντροφιάς συνεχίζουμε να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας και να βελτιώνουμε τις εγκαταστάσεις μας καθημερινά με σκοπό να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.
Τέλος μπορούμε να εξυπηρετήσουμε ετερόγλωσσους πελάτες (άριστη γνώση Αγγλικής γλώσσας, καλή γνώση Γερμανικής γλώσσας).
 
 
 
 

 
 
 
 
 
ΚΤΗΝΙΑΤΡΕΙΟ
 
Η αγάπη μας για τους μικρούς μας φίλους μας οδήγησε στο να δημιουργήσουμε ένα ζεστό και φιλικό περιβάλλον, με σύγχρονο εξοπλισμό και μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας που μπορεί να προσφέρει υπεύθυνη...
 
Μάθετε Περισσότερα...
 
 
 
 
 
ΚΑΛΛΩΠΙΣΜΟΣ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΩΝ
 
Όλα τα κατοικίδια θα πρέπει κατά τακτά χρονικά διαστήματα να πλένονται και να καθαρίζονται έτσι ώστε να προλαμβάνονται πολλά παθολογικά περιστατικά. Η Καθαριότητα του κατοικίδιού μας αποτελεί μέτρο πρόληψης μιας και...
 
Μάθετε Περισσότερα...