Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
Όροι
 
 
 
ΚΑΛΛΩΠΙΣΜΟΣ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΩΝ
Τσοκανά Σταματία & Αθηνά - Μύκονος
 
Όλα τα κατοικίδια θα πρέπει κατά τακτά χρονικά διαστήματα να πλένονται και να καθαρίζονται έτσι ώστε να προλαμβάνονται πολλά παθολογικά περιστατικά. Η Καθαριότητα του κατοικίδιού μας αποτελεί μέτρο πρόληψης μιας και κατά τον καλλωπισμό το ζωάκι μας ελέγχεται λεπτομερειακά. Ωστόσο, όμως η καθαριότητα και ο καλλωπισμός του κατοικίδιου μας είναι εξίσου σημαντικός και για την ψυχολογία του κατοικίδιου μας.
 
Με αγάπη και μεράκι έχουμε δημιουργήσει ένα τμήμα grooming που μπορεί να καλύψει τις ανάγκες των μικρών μας φίλων όσο αφορά τον καλλωπισμό. Είναι ένας φιλόξενος χώρος, που το κάθε κατοικίδιο απολαμβάνει υπηρεσίες καλλωπισμού υψηλής ποιότητας τηρώντας αυστηρά όλους τους κανόνες υγιεινής.
 

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας φροντίζει με στοργή το κατοικίδιο σας ώστε να μην αγχώνει, φοβηθεί ή ταλαιπωρηθεί. Αυτονόητο είναι ότι η φροντίδα του κατοικίδιού σας γίνεται ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΣΘΗΣΙΑ ή χρήση ηρεμιστικών ουσιών.
 
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

  Λούσιμο και μασάζ

  Χτένισμα - Βούρτσισμα
  Περιποίηση νυχιών
  Βούρτσισμα δοντιών
  Κούρεμα
  Καθαρισμός αυτιών
 
Μπορούμε να καλλωπίσουμε κατοικίδια με όποιο μήκος και είδος τρίχας έχουν, φροντίζοντας πάντα για την υγεία δέρματος και τριχώματος. Η αγάπη για αυτό που κάνουμε, τα σύγχρονα μηχανήματα και τα προϊόντα περιποίησης που χρησιμοποιούμε σας εγγυώνται ένα άριστο αποτέλεσμα.

Στόχος μας είναι να παρέχουμε στο κατοικίδιό σας την καλύτερη περιποίηση χωρίς πίεση και άγχος, μετατρέποντας τον καλλωπισμό του αγαπημένου τετράποδου φίλου σας σε μια ευχάριστη εμπειρία.

 
Επισκεφθείτε μας στην Περιοχή Αγγελικά της Μυκόνου και εμπιστευθείτε μας τη φροντίδα
του αγαπημένου σας τετράποδου, του αγαπημένου σας ζώου.